Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У наступному році ряд дитячих оздоровчих таборів відновить свою роботу

У наступному році ряд дитячих оздоровчих таборів відновить свою роботу

У Харківській області проводяться заходи щодо відновлення роботи дитячих закладів оздоровлення шляхом передачі їх у комунальну власність. Про це сьогодні в ході обласного штабу з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей повідомив заступник голови ХОДА Євген Савін. «За повідомленням Чугуївської районної державної адміністрації після отримання позитивного рішення Державного агентства України з управління державними корпоративними правами та майном, табір «Лісова казка» заводу «Електроважмаш» прийнятий у комунальну власність Чугуївського району, забезпечена його реєстрація як юридичної особи, розробляються заходи щодо реконструкції об'єктів. Я думаю, що в 2013 році цей табір розпочне роботу», - сказав Євген Савін.

Також планується, що в 2013 році відновлять свою роботу табору «Політ» ЗАТ «Завод «Південкабель» та спортивно-оздоровчий табір Харківського державного вищого училища фізичної культури №1 «Чайка».

Що ж стосується передачі в комунальну власність табору «Червона гвоздика» (завод ім. Малишева), голова ХОДА Михайло Добкін дав доручення своєму заступнику взяти це питання під особистий контроль.

«До нового року табір повинен бути переданий Дергачівській райдержадміністрації, щоб вони могли закласти у бюджеті фінансування, і ми включили цей табір в мережу оздоровлення дітей на наступний рік», - сказав Михайло Добкін.

Крім цього, глава області дав доручення підготувати звернення на ім'я Прем'єр-Міністра України з проханням допомогти з вирішенням питання щодо видачі нового земельного акту для табору «Берізка» (ДНВП «Об'єднання Комунар»).