Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дослідні роботи на місці зсуву в Ізюмі буде закінчено до 10 листопада

Дослідні роботи на місці зсуву в Ізюмі буде закінчено до 10 листопада

На місці аварії в Ізюмі тривають роботи фахівців Українського державного науково-дослідного і виробничого інституту інженерно-технічних і екологічних вишукувань (УкрНІІтіза). Інститут займається проблемою осідання грунтів. Про це сьогодні повідомив Михайло Фадєєв, начальник ГУ надзвичайних ситуацій ХОДА. «Результати фахівців будуть отримані після 10 листопада і, відповідно до їхнього висновку, буде ухвалено рішення про методи ліквідації наслідків стихійного лиха, про оголошення будинку аварійним, про виділення матеріальних коштів для його ремонту», - зазначив Володимир Фадєєв.

За його словами, в даний час, щоб не допустити випадків мародерства, ситуацію контролюють представники МНС і МВС. Крім того, зараз проводяться всі необхідні роботи для того, щоб не допустити подальших руйнувань, які можуть торкнутися не тільки житлових будівель, але й дорогу поряд з ними.

Довідка. 25 жовтня в місті Ізюмі, по вул. Кременецький квартал стався зсув грунту. Було пошкоджено нежитловий будинок і сусідню будівлю, в якій прописано чотири особи: там похилися стіни, пошкоджено гараж та зруйновано покриття у дворі.