На Харківщині вироблено 53,7 тисяч тонн цукру із сировини нового врожаю
Як повідомляє Департамент агропромислового розвитку ХОДА, станом на 26 жовтня цукровий буряк в області зібрано з площі 18,75 тис. га (74% від площі посіву). Накопано 625,1 тис. тонн коренеплодів, середня врожайність становить 333,3 ц/га, що майже на 49 ц/га більше минулорічного показника. На 25 жовтня на цукрові заводи Харківської області надійшло 527,8 тис. тонн цукрових буряків. Від початку сезону цукроваріння в Харківській області вироблено 53,7 тис. тонн цукру із сировини нового врожаю. Найбільше цукру вироблено Новоіванівським (14,9 тис. тонн) та Первухинським (13,6 тис. тонн) цукровими заводами.