Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2013 році будуть завершені останні ремонтні роботи в Обласному госпіталі для інвалідів війни

У 2013 році будуть завершені останні ремонтні роботи в Обласному госпіталі для інвалідів війни

На даний момент ремонтні роботи в Обласному госпіталі для інвалідів війни перебувають на завершальному етапі. Як повідомив сьогодні в ході відкриття реконструйованого головного лікувального корпусу медустанови голова ХОДА Михайло Добкін, всі кошти, виділені на реконструкцію приміщень госпіталю у цьому році, до кінця грудня будуть повністю освоєні. За його словами, у наступному році необхідно буде завершити процес оновлення обладнання, а також провести ряд незначних точкових робіт. «У нас кошти, виділені у цьому році, освоюються на 100%. Більше коштів не було потрібно, тому що ми б не встигли провести ці роботи. На наступний рік разом з Харківською обласною радою ми закладемо таке фінансування, яке дозволить нам завершити роботи по фасаду - ми хочемо утеплити цю будівлю, щоб менше коштів витрачати на її обігрів. Також необхідно буде точково вирішити низку питань, пов'язаних із заміною обладнання, щоб все було нове. Всі інженерні мережі, покрівля - все сьогодні знаходиться в дуже хорошому стані після якісного ремонту», - підкреслив глава області.

За його словами, на даний момент Обласний госпіталь для інвалідів війни - це медичний заклад, де пацієнти в комфортних умовах можуть отримати все необхідне лікування.

«Президент України в 2010 році поставив завдання взяти шефство над такими медичними установами у всій країні. Сьогодні я не чув жодного нарікання ні на умови, в яких проходять реабілітацію ветерани, ні на харчування, ні на роботу медичного персоналу. Тут ми бачимо приклад того, як можна в непростих умовах добиватися гарних результатів, і ставлення людей це показує. Я дуже задоволений і темпами, якими реконструюється сьогодні госпіталь, і роботою медичного персоналу. Тут правильно підібране керівництво, і колектив здатний виконувати поставлені перед ним завдання», - підкреслив Михайло Добкін.