Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін пообіцяв допомогти налагодити співпрацю між Лозівським ковальсько-механічним заводом і ХТЗ

Михайло Добкін пообіцяв допомогти налагодити співпрацю між Лозівським ковальсько-механічним заводом і ХТЗ

Сьогодні в ході відвідування Лозівського ковальсько-механічного заводу колектив звернувся до голови ХОДА Михайла Добкіна з проханням налагодити співпрацю між підприємством і Харківським тракторним заводом. Зокрема, мова йде про підписання договору, згідно з яким ХТЗ закуповував би у Лозівського ковальсько-механічного заводу мости для тракторів. Оскільки на даний момент ХТЗ закуповує мости китайського виробництва, вони дешевші, але набагато гіршої якості.

Михайло Добкін пообіцяв, що наступного тижня відбудеться зустріч, на якій буде присутнє керівництво ХТЗ і ЛКМЗ. Під час цієї зустрічі будуть обговорюватися основні проблеми обох підприємств та шляхи їх вирішення.

«Продукція цього підприємства не затребувана тільки тому, що наш ринок заповнюється більш дешевими китайськими зразками, які жодним чином не є конкурентами харківської продукції за якістю. Це питання піднімав власник підприємства, тепер його озвучив трудовий колектив. Такі питання можуть вирішуватися на переговорах, де кожен піде на певний компроміс. Хтось поступиться в ціні, а хтось відмовиться від більш дешевого продукту і буде купувати те, що має знак якості»,- сказав Михайло Добкін.