Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Профілактичні рейди з охорони Печенізького водосховища від браконьєрів проводяться регулярно і систематично

Профілактичні рейди з охорони Печенізького водосховища від браконьєрів проводяться регулярно і систематично

Сьогодні вночі в результаті профілактичного рейду Печенізьким водосховищем обласним комунальним спеціалізованим підприємством з виконання норм екологічної безпеки було знято з води 1 км 700 м сіток в районі с. Хотомля. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив директор Департаменту агропромислового розвитку ХОДА Віталій Панов.

«Технічні засоби, якими оснащено спеціалізоване комунальне підприємство, а це два моторні човни та два автомобілі УАЗ «Патріот», дозволяють повністю навести лад на водосховищі як на воді, так і на суші», - підкреслив Віталій Панов.

Всього ж за два тижні роботи КП спільно з усіма профільними службами - екологічною інспекцією, інспекцією рибного нагляду - за підтримки бійців загону «Беркут» в результаті цілодобових профілактичних заходів з охорони водосховища від браконьєрів було складено 3 адміністративних протоколи, знайдено 80 штук сіток в сухому вигляді , вилучено 15 штук сіток на воді.

При цьому, як зазначив директор Департаменту, при проведенні рейдів постійно змінюється склад патрулів, патрулі не знають час і місце виходу, що не дає можливість передавати інформацію зацікавленим особам.