Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині вже опалюються 5,5 тисяч житлових будинків і практично 100% об'єктів соціальної сфери

На Харківщині вже опалюються 5,5 тисяч житлових будинків і практично 100% об'єктів соціальної сфери

Як повідомив сьогодні в ході прес-конференції перший заступник голови Харківської ОДА Валентин Дулуб, станом на 17:00 17 жовтня включені в роботу 770 котелень. З них 590 котелень місцевих рад та 180 - відомчих. Опалюються 5,5 тис. житлових будинків з централізованим теплопостачанням і 99,9% об'єктів соціальної сфери.

За його словами, за час підготовки до опалювального періоду обласним штабом було проведено 33 виїзних засідання, на яких були визначені основні проблемні питання щодо підготовки до опалювального сезону.

«Житлове господарство регіону було повністю підготовлено до опалювального сезону ще на 1 жовтня. До цього часу були повністю підготовлені 15 тис. 69 житлових будинків, виконано ремонт 1617 покрівель, також виконано ремонт всіх запланованих опалювальних систем. Крім цього, були відремонтовані системи гарячого та холодного теплопостачання. Котельні та водопровідно-каналізаційне господарство також готове на 100%. А об'єкти соціальної сфери були підготовлені до опалювального сезону ще до 1 вересня», - сказав Валентин Дулуб.