Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Питання збереження і розвитку спортивної інфраструктури області є пріоритетними й актуальними

Питання збереження і розвитку спортивної інфраструктури області є пріоритетними й актуальними

Заступник голови Харківської ОДА Євген Савін у ході наради, присвяченої розвитку фізкультури і спорту в області, розповів про те, що в 2013-2015 рр. планується введення в експлуатацію фізкультурно-оздоровчих комплексів в містах Вовчанськ, Первомайський та Лозова, а також ще в 7 районних центрах Харківської області. Крім того, буде розпочато будівництво басейну в Ізюмі.  

«Щорічно в Харківській області будуть встановлюватися не менше 20 спортивних майданчиків та 30 тренажерних комплексів, - зазначив Євген Савін, - також планується завершення реконструкції стадіону «Авангард» у Змієві, фізкультурно-оздоровчого комплексу дитячо-юнацької спортивної школи «Донець» у місті Ізюмі, басейну Палацу спорту в місті Балаклія і легкоатлетичного манежу в Валках».

Євген Савін підкреслив, що питання збереження та розвитку спортивної інфраструктури області є пріоритетними й актуальними. «З урахуванням пропозицій від районних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування обласною державною адміністрацією будуть затверджені плани конкретних дій щодо розвитку спортивної інфраструктури області та відродженню фізичної культури в сільській місцевості на період до 2015 року», - сказав заступник голови ХОДА.