Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські журналісти взяли участь у Х Міжнародній курортній виставці «Україна - круглий рік»

Харківські журналісти взяли участь у Х Міжнародній курортній виставці «Україна - круглий рік»

Сьогодні в рамках прес-туру до Криму харківські журналісти взяли участь у Х Міжнародній курортній виставці «Україна - круглий рік». Для участі у виставці було акредитовано понад 100 представників Криму, України, Росії, Білорусії та інших країн. Основна мета виставки - розвиток внутрішнього туризму та продовження курортного сезону.

В ході виставки відбувся форум, в якому взяли участь Міністр курортів і туризму Криму Олександр Лієв, Міністр охорони здоров'я Криму Олександр Каневський, постійний представник Президента України в Криму Віктор Плакіда і багато інших.

Олександр Лієв зазначив, що 2012 рік став рекордним за низкою показників і підкреслив, що основним завданням на сьогодні вважає розширення курортного сезону.

«Крим зазвичай приймає 8 млн. туристів за 9 місяців. У цьому році ми прийняли 4 млн. туристів тільки за липень і серпень. Кількість туристів, які відвідали Крим у цьому році більше, ніж за будь-який рік в незалежній Україні, - сказав Міністр курортів і туризму Криму, - Також цей сезон рекордний за кількістю сплачених податків усіма оздоровницями. У цьому році вперше за роки незалежності України відзначилося зростання кількості туристів, які прибули саме на оздоровлення з медичними цілями. Ми заявляємо про свою амбіцію бути курортною столицею України і зробимо все, щоб її реалізувати».