Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Без розвитку спортивної інфраструктури неможливо досягти високих результатів. Михайло Добкін

Без розвитку спортивної інфраструктури неможливо досягти високих результатів. Михайло Добкін

«У цьому році тема спорту в Україні була як ніколи актуальна. Ми успішно провели Євро 2012. Наші спортсмени вибороли медалі на Олімпійських іграх в Лондоні. 2012 для нас був не просто роком спорту, це був рік великого спорту. Без розвитку спортивної інфраструктури неможливо досягти високих результатів. Сьогодні ми зібралися, щоб обговорити плани на 2013-2015 рр. Визначити, де потрібно побудувати фізкультурно-оздоровчі комплекси, відновити басейни, побудувати футбольні поля, легкоатлетичні манежі і т. д. Якщо в 2011 році на території області ми поставили 30 тренажерних майданчиків, то в цьому році ми поставимо їх близько 50. У селищі Хорошево Харківського району побудовано футбольне поле, відновлені футбольні поля в Чугуєві та Ізюмі, ведуться роботи з реконструкції стадіону в Змієві. Такі фізкультурно-оздоровчі комплекси як у Боровій вже закладені в Первомайському та Вовчанському районі. Найближчим часом такий ФОК з'явиться і в Лозовій. У наступному році розпочнеться будівництво таких комплексів в Дергачах, Близнюках, Золочеві, Валках, Чугуєві», - сказав на початку робочої наради про відродження фізичної культури і розвитку спортивної інфраструктури в Харківській області голова ХОДА Михайло Добкін.

Також він зазначив, що всього цього не було б, якби не об'єднання зусиль усіх гілок влади. «Тільки об'єднання зусиль дозволяє нам отримувати бажаний результат», - підкреслив голова області.

Крім цього, Михайло Добкін і Сергій Чернов вручили главі Борівської райдержадміністрації сертифікат на обладнання, яке встановлено у фізкультурно-оздоровчому комплексі в смт Борова.