Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вовчанський міжрайонний медичний центр отримав новий фізіотерапевтичний кабінет

Вовчанський міжрайонний медичний центр отримав новий фізіотерапевтичний кабінет

Відтепер у Вовчанському міжрайонному медичному центрі з’явиться новий фізіотерапевтичний комплекс, 35 приладів системи «Телекард», фіброгастроскоп, апарат для ультразвукового дослідження, апарат штучної вентиляції легень, медикаменти для операційного блоку та служби швидкої допомоги на 420 тис.грн. Крім цього, у 2012 році 20 мешканцям району з числа інвалідів I-III групи будуть проведені операції з приводу катаракти, 15 - будуть забезпечені слуховими апаратами. Про це під час робочої поїздки до Вовчанського району повідомив заступник голови ХОДА Ігор Шурма.

«За 2 роки на проведення капітальних ремонтів та зміцнення матеріально технічної бази цієї лікарні було освоєно 10,65 млн.грн. Зокрема, був капітально відремонтований операційний блок, палати інтенсивної терапії, приймальне відділення, дитяча консультація; придбаний новий рентген-апарат, мамограф, пересувний флюорограф, наркозно-дихальна апаратура тощо», - підкреслив він.

Під час зустрічі заступник голови ХОДА вручив сертифікати на отримання нового обладнання. Також в ході робочої поїздки Ігор Шурма провів особистий прийом громадян. Питання, з якими мешканці району звернулися до заступника голови ХОДА, стосувалися госпіталізації в обласні медичні установи та скерування на лікування в інститути Національної академії медичних наук.