Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В смт Борова відкрився новий фізкультурно-оздоровчий комплекс

В смт Борова відкрився новий фізкультурно-оздоровчий комплекс

Сьогодні відбулося урочисте відкриття нового фізкультурно-оздоровчого комплексу та многофукціонального майданчику із синтетичним покриттям у селищі міського типу Борова. У заході взяли участь голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, заступник голови ХОДА Євген Савін, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов та перший заступник голови облради Олена Олешко.

Будівля фізкультурно-оздоровчого комплексу в смт Борова являє собою закриту спортивну споруду арочного типу з розмірами в плані 22мх51 м, висота найвищої арки більше 10 м. Загальна площа приміщень становить 1145 кв. м. Утеплена багатошарова конструкція у поєднанні з системою опалення дозволяє функціонувати комплексу цілорічно.

Багатофункціональний зал (846 кв.м) призначений для проведення занять і змагань з мініфутболу, баскетболу, волейболу, тенісу, бадмінтону, інших видів спорту. Тренажерний зал площею 36 кв.м обладнаний тренажерами для спини, м'язів живота, ніг, грудної клітки. Зал аеробіки (136 кв.м) призначений для індивідуальних та групових занять фітнесом та гімнастикою.

Також в будівлі є блок санітарно-побутових приміщень, де компактно розміщені роздягальні, душові та санвузли. Крім цього є приміщення для тренерів-інструкторів, адміністрації комплексу, технічні приміщення та кабінет чергової медсестри. У вестибюлі розташований гардероб верхнього одягу.

Теги