Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У селі Піски-Радьківські Борівського району пустили газ

У селі  Піски-Радьківські Борівського району пустили газ

Сьогодні з нагоди пуску газу у селі Піски-Радьківські Борівського району відбулися урочистості, в яких взяли участь голова ХОДА Михайло Добкін, перший заступник голови Харківської ОДА Валентин Дулуб, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов. Михайло Добкін привітав територіальну громаду з цим святом. Подякував усім, хто був причетний до проведення газопроводу в цей населений пункт. «Ми присутні на події, на яку територіальна громада чекала 8 років. З приходом газу буде абсолютно інший розвиток населеного пункту. Тут присутні багато дітей, від яких залежатиме подальший розвиток села, району, області. Чим більший заділ ми для них залишимо, тим легше їм буде досягати поставлених цілей. Сподіваюся, що з приходом газу сюди прийдуть інші блага цивілізації», - сказав голова області.

За рахунок коштів Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» (1002,32 тис. грн) підрядною організацією ТОВ «Елмет» у поточному році побудовано газопровід середнього тиску загальною довжиною 9700 п.м. Для газифікації домоволодінь від цього газопроводу мешканцями 25 будинків замовлено виготовлення проектно-кошторисної документації. Станом на 17.10.2012 газифіковано одне домоволодіння.

Довідка. Село Піски-Радьківські – другий за чисельністю мешканців (2239 осіб) населений пункт Борівського району після смт. Борова. В селі налічується 1120 домоволодінь.

Теги