Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська ОДА підтримує ініціативу щодо проведення громадської експертизи у галузі реалізації соціального забезпечення та соціального захисту ветеранів війни

Харківська ОДА підтримує ініціативу щодо проведення громадської експертизи у галузі реалізації соціального забезпечення та соціального захисту ветеранів війни

На підставі п.4.3 Постанови Кабінету Міністрів України від 05.11.2008р. Харківська обласна державна адміністрація інформує про надходження ініціативи Харківської обласної Громадської організації «ОПЛОТ» щодо проведення громадської експертизи діяльності ХОДА у галузі реалізації соціального забезпечення та соціального захисту ветеранів війни.

Плідна співпраця місцевих органів виконавчої влади з громадськими організаціями позитивно впливає на становлення в Україні громадянського суспільства, а також сприяє налагодженню ефективного механізму взаємодії його інститутів з державними органами на засадах партнерства та взаємної відповідальності, тому ініціативу ХОГО «ОПЛОТ» цілком підтримано.

З метою сприяння інституту громадянського суспільства у проведенні громадської експертизи головою облдержадміністрації було видано розпорядження від 10.10.2012 № 573 «Про проведення громадської експертизи». Для здійснення заходів, пов'язаних з проведенням громадської експертизи діяльності обласної державної адміністрації у галузі реалізації соціального забезпечення та соціального захисту ветеранів війни, утворено робочу групу та затверджено її склад. Також затверджено заходи, пов'язані з проведенням громадської експертизи діяльності обласної державної адміністрації.

Теги