Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків був і залишається одним з основних партнерів Євпаторії в галузі туризму

Харків був і залишається одним з основних партнерів Євпаторії в галузі туризму

Як повідомив харківським журналістам в ході прес-туру по Криму директор КП «Міська інформаційна мережа» Володимир Кущ, Харків традиційно є одним з основних партнерів Євпаторії з розвитку туристичної галузі. За його словами, на даний момент йде робота з реалізації спільного проекту по поїздкам в різні регіони України кримських і харківських туристів.

«Враховуючи, що на сьогоднішній день є напрацювання у сфері туризму, а також є бажання Харкова розвивати співробітництво: з боку Харкова висунуто пропозицію про надання автобуса, який був придбаний до Євро 2012, і використання його для спільних поїздок по Україні. Можна сказати, що Харків був і залишається одним з основних наших партнерів у галузі туризму», - сказав Володимир Кущ.

Також він зазначив, що для поїздки будуть вибиратися різні історичні та культурно-цінні об'єкти з будь-яких областей. Половина туристів буде їхати з Криму і половина з Харкова. Що стосується розвитку внутрішнього туризму, то, як додав Володимир Кущ, значну частину туристів у Євпаторії складають харків'яни.