Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківському міському центрі зайнятості відбудеться українсько-турецька зустріч підприємців

У Харківському міському центрі зайнятості відбудеться українсько-турецька зустріч підприємців

15 жовтня 2012 року у Харківському міському центрі зайнятості відбудеться українсько-турецька зустріч підприємців. В зустрічі братимуть участь керівник Центру підтримки малого та середнього бізнесу Республіки Туреччина, керівник Союзу промисловців Анкари, керівники відповідних підрозділів Харківської обласної державної адміністрації, представники Харківської торгівельно-промислової палати, бізнесмени Республіки Туреччина.  На зустрічі будуть представлені пропозиції ділових кіл столиці Туреччини, учасники також зможуть провести переговори щодо співробітництва з керівниками компаній. 

Захід відбуватиметься за ініціативою Об`єднання промисловців і підприємців харківської області – регіонального відділення «Українського союзу промисловців і підприємців» та Союзу промисловців і підприємців міста Анкара, за підтримки Харківської облдержадміністрації та Харківської торгівельно-промислової палати.

Початок зустрічі об 11:00, початок реєстрації об 10:30. Інформацію щодо участі надсилати на e-mail: hrv.uspp@gmail.com , або за тел./факс: (057) 757-46-44. Додаткова інформація за телефонами: (057) 757-46-44, (067) 576-06-98.