Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Розвиток легкої промисловості є одним з пріоритетних напрямків «Стратегії сталого розвитку Харківської області до 2020 року»

Розвиток легкої промисловості є одним з пріоритетних напрямків «Стратегії сталого розвитку Харківської області до 2020 року»

Це зазначив начальник Головного управління промисловості, транспорту і зв’язку Юрій Гуренко, коментуючи підсумки наради з керівниками провідних підприємств легкої промисловості області за участю Харківської торгово-промислової палати, яка відбулась 10 жовтня. «Галузь легкої промисловості сьогодні переживає не найкращі часи. І цьому є ряд об’єктивних причин, основною з яких є проблема реалізації товарів легкої промисловості. Пошук ринків збуту для кожного окремого виробника потребує значних фінансових вкладень. Тому було ухвалено рішення про об’єднання зусиль влади, громадських організацій та підприємств для пошуку ефективних методів стимулювання розвитку галузі в Харківській області. З метою розширення ринків збуту та залучення нових оптово-роздрібних покупців підприємствами легкої промисловості було ініційовано проведення за участю Харківської торгово-промислової палати сезонних міжнародних оптових виставок-продажу товарів легкої промисловості у м. Харкові», – підкреслив Юрій Гуренко.

Всіх зацікавлених запрошено до співробітництва. Контакти для довідок та пропозицій: Департамент інноваційного розвитку промисловості та транспортної інфраструктури 705-04-12 (18). e-mail: uprprom@kharkivoda.gov.ua.