Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

27 дитячих циркових колективів продемонстрували свою майстерність на харківському фестивалі «Арена дружби»

27 дитячих циркових колективів продемонстрували свою майстерність на харківському фестивалі «Арена дружби»

З 5 по 7 жовтня 2012 року в приміщенні Старого цирку проходив фестиваль Дні дитячого цирку в Харкові «Арена дружби». Цього року у фестивалі взяли участь 27 дитячих циркових колективів України (153 учасника) з міст Артемівськ, Горловка, Донецьк, Єнакієво, Константинівка, Маріупроль, Полтава, Тельманово, Трускавець, Угледар, Чернігів, Харків, які демонстрували свою майстерність в 7 номінаціях: гімнастика, повітряна гімнастика, акробатика, атлетика, еквілібр, жонглювання.

Всі учасники заходу отримали сертифікати та пам’ятні подарунки. Переможці нагороджені дипломами лауреатів та цінними подарунками. Також в рамках фестивалю відбулися майстер-класи провідних фахівців галузі циркового мистецтва.

Фестиваль організований Державним підприємством «Українська творча дирекція з підготовки циркових атракціонів та номерів», дитячо-юнацькою студією циркового мистецтва «Старий цирк» при підтримці Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації та Обласного навчально-методичного центру підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів.

Теги