Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До кінця 2012 року в Харківській області буде завершена установка 17 полів з синтетичним покриттям та 32 тренажерних майданчиків

До кінця 2012 року в Харківській області буде завершена установка 17 полів з синтетичним покриттям та 32 тренажерних майданчиків

У 2011 році в районах Харківської області за бюджетні кошти було встановлено 12 полів і 18 тренажерних майданчиків, у 2012 році було поставлено завдання встановити 17 полів і 32 тренажерні майданчики. Про це повідомив в ефірі програми обласного радіо «Ранковий ексклюзив» начальник Головного управління сім'ї, молоді та спорту ХОДА Дмитро Перепелиця. «Установка цих майданчиків буде завершена до кінця року. Це тільки по районах області, в місті Харкові цифри ще вищі. За деякими даними, Харків тільки тренажерних майданчиків замовив більше 150 штук, і вони успішно встановлюються», – підкреслив він.

Дмитро Перепелиця зазначив, що в районах області тренажерні майданчики встановлюються при загальноосвітніх або спортивних школах. Тренажери завжди справні, тому що у випадку поломки завжди є кому викликати бригаду, яка в найкоротші терміни їх відновлює.

«Ці майданчики повністю сертифіковані і адаптовані до наших умов, на них можна займатися цілий рік, – додав начальник Головного управління. – І крім дітей на тренажери приходить багато дорослих. Ми прагнемо до здорової нації – так ось вона!»