Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Найближчим часом відкриється фізкультурно-оздоровчий комплекс у Боровій

Найближчим часом відкриється фізкультурно-оздоровчий комплекс у Боровій

Як повідомив сьогодні в ході програми «Ранковий ексклюзив» на обласному радіо начальник ГУ у справах сім'ї, молоді та спорту ХОДА Дмитро Перепелиця, на багатофункціональному фізкультурно-оздоровчому комплексі в селищі Борова вже ведуться останні підготовчі роботи, і найближчим часом ФОК буде відкрито. «Буквально через тиждень буде урочисте відкриття цієї унікальної споруди. Чому унікальної - ціна, якість і можливість займатися. ФОК складається з трьох залів. Один зал - для ігрових видів спорту, він вміщує в себе майданчик для заняття міні-футболом, волейболом, великим тенісом, бадмінтоном. Розміри залу - 22 метри в ширину, 14 метрів у висоту і довжина близько 30 метрів. Також там буде зал важкої атлетики та фітнесу, щоб могли і дорослі, і діти там займатися. Звичайно, це все буде відкрито і доступно», - підкреслив Дмитро Перепелиця.

Також розпочато будівництво багатофункціональних фізкультурно-оздоровчих комплексів у містах Вовчанськ, Первомайський, найближчим часом почнеться будівництво в місті Лозова.

«Наша мета сьогодні - розвивати масовий спорт, щоб відірвати дітей від вулиці, відібрати їх для занять різними видами спорту. Перш за все, в масовому спорті відбиратимуться діти, які потім будуть вчитися в наших училищах фізичної культури, академії фізичної культури. Це піраміда, яку ми повинні сьогодні зберігати. Тому як ніколи пильна увага приділяється масовим видам спорту», - сказав начальник ГУ.