Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Футболісти донецького «Шахтаря» відвідали Харківський обласний притулок для дітей

Футболісти донецького «Шахтаря» відвідали Харківський обласний притулок для дітей

Сьогодні, у день матчу з харківським «Металістом», футболісти донецького «Шахтаря» та збірної України Андрій П‘ятов та Олександр Кучер відвідали Харківський обласний притулок для дітей, де зустрілися з його вихованцями, а також з вихованцями дитячого будинку сімейного типу подружжя Алькеми та прийомної сім’ї подружжя Кожухар. У заході також взяв участь заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма. Футболісти поспілкувалися з дітьми та відповіли на їх питання. Вихованці із прийомної сім’ї та дитячого будинку сімейного типу, які представляли Україну на 1-ому всесвітньому чемпіонаті з вуличного футболу в ПАР, поділилися з футболістами «Шахтаря» враженнями від участі у великих міжнародних змаганнях. На завершення Андрій П‘ятов та Олександр Кучер вручили дітям подарунки та сфотографувались на пам'ять.

«Дуже приємно, що ми проводимо такі заходи. Я не перший раз в них беру участь, а в Донецьку з хлопцями і зі своєю сім'єю теж їздимо в дитячі будинки. Я дуже задоволений, що перебуваю в такій теплій обстановці. Звичайно, в якійсь мірі важко, всередині неспокійно, коли усвідомлюєш долю цих дітей. Бажаю їм швидше знайти свої родини, щоб на душі в них було тільки тепло», - зазначив Андрій П‘ятов.

Зустріч відбулася в рамках спільної програми «Сирітству - ні!» ФК «Шахтар» та Благодійного фонду Ріната Ахметова «Розвиток України».