Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Необхідно забезпечити належні умови праці спеціалістів відділів соціального захисту

Необхідно забезпечити належні умови праці спеціалістів відділів соціального захисту

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма у ході селекторної наради зазначив, що необхідно докласти всіх зусиль для вирішення проблем, що існують в управліннях соцзахисту, забезпечити належні умови праці спеціалістів та здійснення прийому громадян у виділених приміщеннях. «Ви знаєте, що незабаром розпочнеться опалювальний сезон, і фактично із кожним днем ви будете мати більше людей, які будуть звертатися до вас за оформленням субсидій. Ми кожного року готуємося до цієї процедури, готуються районні управління праці і соціального захисту», – підкреслив він.

У поточному році разом із закінченням ремонтних робіт органами соцзахисту проведена робота з покращення якості обслуговування громадян. Впроваджено надання громадянам соціальної підтримки за принципом «єдиного вікна», продовжена практика спільних з іншими соціальними службами виїзних прийомів. Із 306 спільних виїзних прийомів 161 здійснено «мобільними соціальними офісами».

Ігор Шурма наголосив, що необхідно завершити ремонтні роботи, підготувати приміщення та внутрішні туалети, а також переймати позитивний досвід щодо запровадження мобільних соціальних груп.

Теги