Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Всі заклади охорони здоров’я області повністю готові до осінньо-зимового періоду

Всі заклади охорони здоров’я області повністю готові до осінньо-зимового періоду

Сьогодні заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма взяв участь у всеукраїнській селекторній нараді під головуванням першого заступника Міністра охорони здоров’я України Раїси Моїсеєнко. Під час наради обговорювалися питання про стан готовності системи охорони здоров’я до сезону епідемічного підйому захворюваності на грип та ГРВІ; підготовку закладів охорони здоров’я до осінньо-зимового періоду; про введення в експлуатацію обладнання, яке закуповується за кошти державного та місцевого бюджетів; про впровадження проекту щодо державного регулювання цін на лікарські засоби від гіпертонії. Як зазначив під час наради Ігор Шурма, всі заклади охорони здоров’я області повністю готові до осінньо-зимового періоду 2012-2013 рр. Всі роботи виконані на 100%.

Під час підготовки до роботи в осінньо-зимовий період підготовлено та відремонтовано: котелень – 122; систем центрального опалення – 527; покрівель – 5,22 тис.кв.м; внутрішніх, зовнішніх мереж гарячого водопостачання та теплових мереж – 2670 м; внутрішніх, зовнішніх електромереж – 970 м; внутрішніх, зовнішніх мереж холодного водопостачання та каналізації – 5216 м та ін.

Виконані поточні ремонти приміщень 808 будівель на суму 1 млн. 904,3 тис.грн. Виконані роботи з капітального ремонту в амбулаторії загальної практики – сімейної медицини с. Козача Лопань Дергачівського району; 1-го поверху поліклініки Лозівської міської лікарні; ремонт опалювальної системи Гутянської амбулаторії сімейної медицини Богодухівського району.

Закінчуються роботи по капітальному ремонту акушерського відділення Куп’янської центральної міської лікарні; фізіотерапевтичного відділення Мереф’янської центральної районної лікарні; першого поверху приміщення Докучаєвської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини Харківського району.

Закінчуються роботи по реконструкції операційних блоків Богодухівської, Дергачівської, Балаклійської, Лозівської ЦРЛ та Ізюмської центральної міської лікарні, а також в Обласному госпіталі для інвалідів війни.

Теги