Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 40% будівель районних Будинків культури, які на початок 2010 року знаходились у незадовільному технічному стані, проведений капітальний ремонт

У 40% будівель районних Будинків культури, які на початок 2010 року знаходились у незадовільному технічному стані, проведений капітальний ремонт

Про це сьогодні в ході наради в Печенізькому районі повідомив заступник голови ХОДА Євген Савін. «За 2010-2011 роки з Державного бюджету виділено 14 млн. 769,7 тис. грн.: проведені капітальні ремонти в спорудах районних будинків культури: Борівського, Двурічанського, Зачепилівського, Кегичівського, Коломацького, Лозівського, Шевченківського та Чугуївського районів, Палацу культури «Хімік» міста Первомайський. Збудовано з нуля та введено в експлуатацію новий Печенізький районний Палац культури. Тобто у 40% будівель районних будинків культури, які на початок 2010 року знаходились у незадовільному технічному стані, проведений капітальний ремонт. У 2012 році робота з проведення капітальних ремонтів в Районних будинках культури продовжується», - сказав він.

За словами Євгена Савіна, на стадії завершення капітальний ремонт Барвінківського районного будинку культури, завершується капітальний ремонт будівлі Лозівського міського Палацу культури, продовжується капітальний ремонт Чугуївського і Великобурлуцького районних будинків культури, а також розпочато капітальний ремонт РБК Краснокутського району. Наступним етапом виконання завдання щодо забезпечення повноцінного функціонування районних та міських будинків культури буде проведення реконструкцій та капітальних ремонтів: Палацу молоді та підлітків «Залізничник» (м. Ізюм), Культурного центру «Імідж» (м.Чугуїв), районного народного дому «Іскра» (м. Валки).

Крім цього, у 2010 - 2011 роках в спорудах закладів культури області відремонтовано 132 опалювальні системи, відновлено роботу 36 недіючих опалювальних систем.

Теги