Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбудеться конкурс театральної фотографії «5-я стена»

У Харкові відбудеться конкурс театральної фотографії «5-я стена»

Департамент культури і туризму ХОДА та Харківський обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва проводять конкурс театральної фотографії «5-я стена». До участі запрошуються як початківці, так і професійні фотографи. Конкурс проводиться в рамках Х Міжнародного фестивалю недержавних театрів «Курбалесія». Прийом заявок на конкурс до 10 жовтня. Участь у конкурсі безкоштовна. Детальніше ознайомитися з умовами участі та скачати форму заявки можна тут або на сайті gallery.kharkov.ua.

Зйомка в театрі потребує від фотографа високої майстерності і досконалого знання своєї фототехніки. Крім технічної складової в театральній фотографії будуть оцінюватися концепція і змістовність роботи.

Конкурсні роботи оцінюються компетентним журі. Кращі роботи переможців будуть представлені на виставці в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва з 29 листопада по 15 грудня 2012 року, а також у Будинку актора в рамках фестивалю «Курбалесія» з 19 по 26 жовтня.

Підсумки Конкурсу будуть опубліковані після 17 жовтня на сайтах cultura.kh.ua, gallery.kharkov.ua.

Теги