Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область в числі лідерів з підготовки до опалювального сезону

Харківська область в числі лідерів з підготовки до опалювального сезону

Голова ХОДА Михайло Добкін на прес-конференції розповів про те, що Харківська область завершує підготовку до початку опалювального сезону, складаються останні необхідні документи для отримання паспортів готовності будівель і споруд житлового фонду і соціальної сфери. «На сьогоднішній момент вирішені найбільш гострі питання заміщення подачі тепла від тих котелень, які в силу різних причин не можуть більше подавати тепло ні на житловий фонд, ні на соціальну сферу», - зазначив Михайло Добкін.

Також голова ХОДА розповів про реалізацію в Харківській області 3-х проектів з переведення котелень на альтернативне паливо. Який з проектів виявиться найбільш підходящим для Харківської області стане зрозуміло в процесі опалювального сезону.

«Я вважаю, що темпи, якими Харківська область готується до зими, можна назвати задовільними. За багатьма показниками, особливо, показниками капітального ремонту інженерних мереж теплового господарства та заміни котелень, Харківська область знаходиться в числі лідерів в Україні», - підкреслив голова ХОДА.