Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Нововодолазька центральна районна лікарня отримала новий фізіотерапевтичний кабінет

Нововодолазька центральна районна лікарня отримала новий фізіотерапевтичний кабінет

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма 3 жовтня взяв участь в урочистостях з нагоди 100-річчя Новодолазької центральної районної лікарні. Також привітати заклад з ювілеєм приїхали перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко та начальник Головного управління охорони здоров’я ХОДА Олександр Галацан. Під час урочистостей лікарні було вручено нове обладнання. Зокрема, 23 прилади системи «Телекард» для амбулаторій та фельдшерсько-акушерських пунктів району, два 3-канальні електрокардіографи, фізіотерапевтичний комплекс, а також медикаменти та витратні матеріали для операційного блоку, швидкої допомоги та стаціонарних відділень на суму більше 500 тис. грн. 

«Фізіотерапевтичний комплекс, який складається з 8 апаратів, дозволить надавати дорослим і дітям повний спектр фізпроцедур, які можливо надавати в умовах практичної охорони здоров’я, а 23 прилади «Телекард» дають можливість повністю покрити всі населені пункти району системою передачі кардіограм», – зазначив Ігор Шурма.

Довідка. Комунальний заклад охорони здоров’я «Нововодолазька центральна районна лікарня» надає медичну допомогу 34 702 мешканцям Нововодолазького району, у тому числі 5 818 дітям. Радіус обслуговування складає 37 км.

В районі створено єдиний медичний простір, в межах якого діє КЗОЗ «Нововодолазька центральна районна лікарня» до складу якої як структурні підрозділи входять 5 сільських лікарських амбулаторій, 7 амбулаторій загальної практики - сімейної медицини і 22 фельдшерських та фельдшерсько-акушерських пункта. Лікарня має у своєму складі відділення швидкої медичної допомоги, яким за рік здійснюється понад 6 тисяч виїздів.
За 2 половину 2010 року – 9 місяців 2012 року

у сферу охорони здоров’я Нововодолазького району вкладено 5,6 млн.грн., враховуючи будівництво сільської лікарської амбулаторії із житлом для лікаря у с. Ватутіно.

Теги