Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Співробітників поштових відділень привітали з професійним святом

Співробітників поштових відділень привітали з професійним святом

У малій залі ХНАТОБу відбувся урочистий прийом, присвячений святу Всесвітнього дня пошти. Співробітників поштових відділень міста і області з професійним святом привітали заступник голови ХОДА Євген Савін, перший заступник голови Харківської облради Олена Олешко, секретар Харківської міської ради Олександр Новак. «Дозвольте мені передати вам слова привітання та поваги від голови ХОДА Михайла Добкіна і побажати всього найкращого, - звернувся до присутніх Євген Савін, - жоден будинок, жоден район, жодне місто не обходиться без вас. Ваша енергія та працьовитість, з якими ви ставитесь до своєї роботи, не може не викликати захоплення. Зі святом!»

Перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко від імені депутатського корпусу облради та голови облради Сергія Чернова привітала співробітників поштових відділень з святом, побажала їм щастя, здоров'я і взаєморозуміння на роботі.

«На нашу адресу надходить дуже багато звернень, в яких жителі територіальної громади просять висловити вам подяку за прекрасну роботу. Велике вам спасибі за ваш професіоналізм і за вашу відданість. Будьте щасливі, здорові, кохані і завжди довгоочікувані в кожній родині», - сказала Олена Олешко.

Співробітникам поштових відділень були вручені почесні грамоти та подяки ХОДА та Харківської обласної ради.