Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область посідає перше місце в Україні з облаштування дитячих майданчиків і зон відпочинку

Харківська область посідає перше місце в Україні з облаштування дитячих майданчиків і зон відпочинку

Як повідомив сьогодні в ході брифінгу за підсумками робочої поїздки в Ізюмський та Чугуївський райони голова ХОДА Михайло Добкін, Харківська область посідає перше місце в Україні з відкриття нових дитячих майданчиків та благоустрою зон відпочинку. «Харківська область, в першу чергу завдяки місту Харкову, є лідером з облаштування дитячих майданчиків і зон відпочинку в Україні. Ми переймаємо досвід міста Харкова та на території області вирішили втілити цю ініціативу в життя. У різних населених пунктах у нас буде проводитись робота з поліпшення місць відпочинку для дітей та людей старшого віку», - сказав Михайло Добкін.

За словами голови області, в селищі Чкалівське Чугуївського району було встановлено 6 сучасних майданчиків. Сьогодні після їх огляду було вирішено ряд з майданчиків удосконалити.

«Ми подивимося, чого тут не вистачає. Вже зараз я можу сказати, необхідно встановити більше лавок. Також на 2 з 6 майданчиків потрібно збільшити кількість дитячих ігрових гірок та гойдалок, тому що діток набагато більше, ніж можливостей для відпочинку», - додав глава області.