Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщина може якісно готувати і представляти великі інфраструктурні проекти на західному ринку

Харківщина може якісно готувати і представляти великі інфраструктурні проекти на західному ринку

Завдяки щорічному проведенню міжнародного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» у Харківської області з'явилися великі інвестори і надійні партнери. Про це заявив заступник голови Харківської облдержадміністрації Андрій Моченков. Він зазначив, що за підсумками форуму-2011 цілий рік велася підготовка до відкриття офісу корпорації IBM, яке відбулося минулого тижня. Корпорація планує широко працювати на Харківщині за тематикою IT-технологій.

Також у 2011 році було презентовано проект розробки газу компанією «Shell». В результаті, компанія відкрила офіс у Харкові, і невдовзі очікується початок бурильних робіт. За словами Андрія Моченкова, керівник компанії «Shell Україна» заявив, що якщо все піде в суворій відповідності з їх бізнес-планом, то протягом 10 років Україна не буде мати потреби в імпортному газі – це винятковий варіант державного і приватного партнерства.

«У цьому році у Харківщини з'явився надійний партнер – консалтингова та аудиторська фірма PricewaterhouseCoopers. Рік тому ми почали з ними переговори про те, що Харківська область знаходиться на самому початку шляху і потребує потужної консалтингової підтримки, і знайшли відповідний відгук. У цьому році ми підписали Меморандум про взаємодію між Харківською облдержадміністрацією, міськрадою та компанією PricewaterhouseCoopers. Це говорить про те, що у нас буде можливість якісно готувати і подавати на західному ринку великі інфраструктурні проекти», – підкреслив заступник губернатора.

Теги