Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Андрій Моченков вручив нагороди фіналістам Міжнародного конкурсу інноваційних та інвестиційних проектів «Харківські ініціативи»

Андрій Моченков вручив нагороди фіналістам Міжнародного конкурсу інноваційних та інвестиційних проектів «Харківські ініціативи»

Відбулась церемонія нагородження фіналістів Міжнародного конкурсу інноваційних та інвестиційних проектів «Харківські ініціативи», в якій взяв участь заступник голови Харківської облдержадміністрації Андрій Моченков. «Хочу висловити подяку за ваші новації, за небайдужість до майбутнього своїх установ і всієї нашої громади. Зараз кожна з областей України бореться за кожного інвестора. Ми створюємо на Харківщині всі можливі умови, і, з одного боку, робота органів влади, з іншого – приватна ініціатива, якої ми від вас чекаємо, повинні принести свої плоди. Ми щороку проводимо міжнародний конкурс «Харківські ініціативи», підбиття підсумків якого присвячується міжнародному форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!». Традиція проведення конкурсу переходить від одного форуму до іншого, і є певні результати цієї діяльності», – зазначив він у своєму вітанні.

Заступник голови ОДА вручив дипломи фіналістам конкурсу «Харківські ініціативи».

Довідка. Міжнародний конкурс інноваційних проектів «Харківські ініціативи» проводиться за рішенням Харківської обласної ради від 26 квітня 2012 року №388-VI. Він спрямований на розвиток творчої і ділової активності новаторів, вчених і бізнесменів; комерціалізацію інтелектуальної власності, яка створюється у вищих навчальних закладах, наукових інститутах, конструкторських бюро і на промислових підприємствах Харківської області; на виявлення перспективних інноваційних проектів і підготовку ефективних бізнес-планів для залучення інвестицій у Харківську область.

Цього року для участі у конкурсі надійшло 250 заявок з описом проектів, з яких Експертна рада відібрала 177 проектів, які пройшли до другого етапу конкурсу. За підсумками другого етапу конкурсу, серед наданих для оцінювання Експертній раді 105 бізнес-планів проектів, були визначені переможці у кожній номінації. Урочиста церемонія нагородження переможців «Міжнародного конкурсу інноваційних та інвестиційних проектів «Харківські ініціативи» відбулася 7 вересня 2012 року на IV Міжнародному економічному форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!».