Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін передав книги для територіальних центрів соціального обслуговування та шкільних бібліотек Харківщини

Михайло Добкін передав книги для територіальних центрів соціального обслуговування та шкільних бібліотек Харківщини

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін взяв участь в акції «Зроби добру справу - подаруй книгу!» з прийому художньої літератури для територіальних центрів соціального обслуговування та шкільних бібліотек Харківської області, яка організована управлінням у справах преси та інформації ХОДА спільно з Громадською організацією «Кінофестиваль «Харьковская сирень».

Зокрема, губернатор області передав зібрання творів Федора Достоєвського, Миколи Гоголя, Тараса Шевченка, повне зібрання живопису Ван Гога, а також зібрання книг Леоніда Парфьонова «Намедни. Наша эра» (1960-2012 рр). Крім цього, для шкільних бібліотек було передано ряд історичної та науково-популярної літератури.

«Такий перелік виник виходячи з переліку організацій, в які ці книги будуть передані - дітям в шкільні бібліотеки і в територіальні центри, де збиратимуться люди дорослого покоління. Тому ми з моєю приймальнею зібрали всі книги, які можуть бути цікаві, перш за все, старшому поколінню і діткам. Передаємо їх з легким серцем для того, щоб вони приносили користь тим, хто в них сьогодні має більшу потребу», - сказав Михайло Добкін.