Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область повністю підготовлена до нового опалювального сезону

Харківська область повністю підготовлена до нового опалювального сезону

На сьогоднішній день Харківська область повністю підготовлена до нового опалювального сезону. Про це повідомив в ході засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб. За його словами, великих зауважень до діяльності підприємств теплоенергетики, енергозабезпечення, газозабезпечення, промисловості, сільського господарства, бюджетної і соціальної сфери немає – всі готові на 100%.

«Єдине місце, де у нас є проблема, – це селище Караван м. Люботин. Після того, як ДП «Укрспирт» призупинило роботу Караванського спиртзаводу, на території якого знаходяться котельня та водопровідно-насосна станція, що постачають будинки працівників заводу, облдержадміністрації спільно з мерією м. Люботин довелося шукати вихід з цієї ситуації. Нам довелося 29 житлових будинків заново повністю забезпечувати теплом, продумувати систему, ставити котельні та топкові для того, щоб в цьому році там нормально пройшов опалювальний сезон. Випробування котелень, які будуть забезпечувати теплом житловий фонд і об'єкти соціальної сфери селища, розпочнуться вже в понеділок», – підкреслив перший заступник губернатора.

Він також додав, що за попередніми прогнозами Гідрометцентру, зниження температури не передбачається орієнтовно до 10 жовтня, середньодобова температура буде триматися на рівні 12 – 14 градусів.

Теги