Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Федеративної Республіки Німеччина Крістофом Вайлем

Михайло Добкін зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Федеративної Республіки Німеччина Крістофом Вайлем

Сьогодні відбулася зустріч голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна з Надзвичайним і Повноважним Послом Федеративної Республіки Німеччина Крістофом Вайлем. Також у зустрічі взяли участь перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко та заступник голови ХОДА Юрій Сапронов. Під час зустрічі сторони обговорили перспективи взаємовигідного співробітництва між Харківською областю і ФРН. Зокрема, Михайло Добкін відзначив нові можливості, які відкриваються в цій сфері у зв'язку з відкриттям Почесного консульства Федеративної Республіки Німеччина в Харкові і введенням на посаду Почесного консула Тетяни Гавриш.

«Я вітаю ваше рішення про відкриття Почесного консульства в Харкові. Тетяна Гавриш - гідний представник Федеративної Республіки Німеччина в Харкові. Вона має можливість контактувати і з обласною, і міською владою, і будь-які її прохання будуть обов'язково підтримані з нашого боку, якщо це буде можливо», - підкреслив глава області.

«Місто і весь регіон мають дуже великий економічний, науковий, культурний потенціал, і чим краще ми будемо його використовувати, тим багатшим буде наш внесок у розвиток двосторонніх відносин. Пані Гавриш знає, що вона не тільки повинна представляти тут інтереси Німеччини, але й має дбати про розвиток партнерства», - сказав у свою чергу Кристоф Вайль.