Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківській області необхідно розвивати туристичний бізнес

Харківській області необхідно розвивати туристичний бізнес

Про це розповів голова ХОДА Михайло Добкін в ефірі програми «Час влади» на обласному телебаченні. «Чемпіонат Європи з футболу показав, що ми можемо представляти інтерес для великої кількості іноземних гостей. Безумовно, у нас немає таких природних умов, як, наприклад, в Криму чи Карпатах, які б дозволили організувати бази відпочинку для туристів. Але це не означає, що ми повинні опустити руки і не намагатися створити за допомогою існуючої інфраструктури цікавий туристичний маршрут для жителів України і для жителів інших держав», - зазначив Михайло Добкін.

Голова ХОДА підкреслив, що завдання облдержадміністрації - створити умови, необхідні для туристичного бізнесу. Бізнесмени, яких зацікавить можливість організовувати подібні туристичні маршрути, зможуть завжди розраховувати на підтримку ХОДА. Будуть розглянуті будь-які бізнес-проекти, надана організаційна, технічна, консультаційна або юридична допомога.

«Я сподіваюся, що наші бізнесмени відгукнуться на цю пропозицію і прийдуть з хорошими ідеями. І ми разом зможемо якомога ширше відкрити Слобожанщину для іноземних гостей», - сказав Михайло Добкін.