Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Компанія IBM розгляне можливість створення в Харкові великого центру для підтримки клієнтів

Компанія IBM розгляне можливість створення в Харкові великого центру для підтримки клієнтів

Про це сьогодні під час зустрічі з керівництвом Харківської області повідомив генеральний директор IBM в Україні Пенко Дінєв. На зустрічі були присутні голова Харківської ОДА Михайло Добкін, заступники голови ХОДА Юрій Сапронов та Андрій Моченков. Під час зустрічі були обговорені перспективи діяльності компанії IBM в Харківській області. «Рішення, яке ухвалене керівництвом вашої компанії про відкриття офісу в Харкові, нами повністю підтримується. Будемо вважати сьогоднішній день початком майбутньої плідної роботи. Крім цього, хочу відзначити, що місто Харків - студентське місто. Тут дуже багато високоосвічених молодих фахівців, які в різних державах працюють на дуже серйозні компанії. Я думаю, що з вашим приходом до Харкова у них з'являться нові можливості, і їх потенціал буде використовуватися більш професійно», - сказав Михайло Добкін.

«Ми офіційно відкриваємо представництво в Харкові, але ми працюємо у вас вже давно і плануємо розширюватися, тому що тут є дуже великий потенціал. Багато машинобудівних і сільськогосподарських підприємств потребують оновлення. Є дуже багато речей, в яких наша компанія могла б вам допомогти. У нас є дуже великі і якісні розробки про управління енергоресурсами, водними ресурсами міста. Крім цього, наша компанія відкриває регіональні офіси, що займаються підтримкою наших клієнтів. Харківська область - дуже важлива частина України. Тому ми будемо розглядати можливість створення в Харкові великого центру для підтримки наших клієнтів», - сказав генеральний директор IBM в Україні Пенко Дінєв.

«Я думаю, що ті можливості і той потенціал, в першу чергу, людський ресурс, який є у нас, дозволить вам тут закріпитися назавжди. Ми із задоволенням готові обговорити всі можливості нашого співробітництва, починаючи від створення електронного документообігу закінчуючи всім новим в IT-технологіях. Будь-які ваші ініціативи, які будуть йти на користь нашому регіону, будуть максимально нами підтримані», - додав глава Харківської області.

Теги