Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Керівники районних адміністрацій несуть персональну відповідальність за забезпечення підвезення дітей до сільських шкіл

Керівники районних адміністрацій несуть персональну відповідальність за забезпечення підвезення дітей до сільських шкіл

Сьогодні в ході спільного засідання колегії Харківської обласної державної адміністрації та Харківської регіональної Ради голова ХОДА Михайло Добкін звернув увагу керівників усіх РДА на необхідність забезпечення безперебійного підвезення дітей до сільських шкіл. За його словами, у випадку, якщо в якомусь районі ця система не буде працювати злагоджено і чітко, голова районної адміністрації буде нести за це особисту відповідальність.

«Я хочу попередити всіх голів адміністрацій. Якщо з причин поломки, відсутності палива, хвороби водія або якоїсь іншої причини не вийде на маршрут хоч один автобус, який в сільській місцевості підвозить дітей, - я подам заяву на ім'я Президента з пропозицією звільнити з займаної посади такого чиновника. Ваше завдання сьогодні - розібратися в ситуації в своєму районі, особисто перевірити інформацію про справність автобусів, про наявність палива і забезпечити своєчасний і безпечний підвіз дітей у школи, а також у дошкільні навчальні заклади», - з такими словами голова області звернувся до керівників районів.

Також голова ХОДА звернув увагу голів районів на необхідність суворого контролю своєчасної закупівлі палива для шкільного транспорту.