Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області забезпечена безпека і збереження програмно-апаратних комплексів

У Харківській області забезпечена безпека і збереження програмно-апаратних комплексів

Як повідомив сьогодні в ході спільного засідання колегії Харківської обласної державної адміністрації та Харківської регіональної Ради заступник голови - керівник апарату ХОДА Василь Хома, є різні способи забезпечення збереження програмно-апаратних комплексів, які з початку попереднього засідання дільничних комісій і до закінчення голосування під час виборів народних депутатів України будуть передавати інформацію в режимі реального часу.

«Минулого тижня була проведена відповідна нарада, на якій були обговорені необхідні питання. При цьому, питання присутності співробітника міліції при кожному встановленні даного комплексу не ставилося. Є різні способи забезпечення збереження даних програмно-апаратних комплексів. Для того, щоб цей процес був злагоджений, відповідні представники органів внутрішніх справ відпрацьовують з представниками райдержадміністрацій загальну систему охорони. Крім цього, уповноваженими особами, які беруть програмно-апаратні комплекси, виступають представники або керівники підприємств, установ та організацій регіону. Більшість програмно-апаратних комплексів знаходиться у школах. У них забезпечені охоронні заходи: в деяких встановлена ​​сигналізація, у багатьох школах є вечірні або нічні чергові охоронці, які забезпечують, в тому числі, і збереження іншого майна навчального закладу», - сказав Василь Хома.

Він також зазначив, що в Будинках культури, лікувальних установах також забезпечений режим збереження цих об'єктів. За словами Василя Хоми, на сьогоднішній день з 1593 вже встановлено 159 комплексів. Протягом 2 тижнів процес установки програмно-апаратних комплексів буде завершений.

«На даний момент відпрацьовуються заходи, пов'язані з охороною цих програмно-апаратних комплексів. Немає ніяких побоювань, що будуть збої. Крім того, забезпечена спільна робота з органами внутрішніх справ щодо поштових відділеннь, куди надходять ці комплекси», - підкреслив заступник голови - керівник апарату ХОДА.

Теги