Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харкові відбудеться фестиваль Дні дитячого цирку «Арена дружби»

В Харкові відбудеться фестиваль Дні дитячого цирку «Арена дружби»

З 5 до 7 жовтня 2012 року в приміщенні Старого цирку (пл. Міліціонера, 17) відбудеться фестиваль Дні дитячого цирку в Харкові «Арена дружби». 7 жовтня відбудуться майстер-класи провідних фахівців галузі циркового мистецтва. Метою фестивалю є розвиток та популяризація циркового мистецтва, виховання молоді в його кращих традиціях, обмін досвідом та налагодження творчих взаємозв'язків серед дитячих циркових колективів України.

Організатори фестивалю – Державне підприємство «Українська творча дирекція з підготовки циркових атракціонів та номерів», дитячо-юнацька студія циркового мистецтва «Старий цирк» при підтримці Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації та Обласного навчально-методичного центру підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів.

Довідка: Дні дитячого цирку проводяться у Харкові вдруге. В цьому році заявки на участь у фестивалі надішли від 26 циркових колективів з міст та селищ України: Трускавця, Полтави, Чернігова, Ялти, Львова, Донецька, Тельманова, Угледара, Константинівки. Вони змагатимуться в номінаціях: гімнастика, повітряна гімнастика, акробатика, атлетика, еквілібр, жонглювання, клоунада, ілюзія, ексцентрика.