Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Половина харківських професійно-технічних закладів вже перевиконала план з набору учнів

Половина харківських професійно-технічних закладів вже перевиконала план з набору учнів

Листом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту від 23 серпня 2012 року на підставі аналізу ситуації, що склалася, набір в професійно-технічні училища був продовжений до 1 жовтня. Про це повідомив сьогодні в ході прес-конференції начальник Головного управління освіти і науки ХОДА Роман Шаповал. За його словами, в Харківській області працює понад 50 профтехучилищ і здійснюється підготовка за 121 професією та 19 напрямками. «Незважаючи на те, що набір продовжений, вважаю, що він йде в плановому порядку, і половина харківських ПТУ вже перевиконала план. На сьогоднішній день ніщо не заважає реалізувати ініціативу Міністерства», – зазначив Роман Шаповал.

Начальник Головного управління також повідомив, що випуск кваліфікованих працівників профтехосвіти за підсумками 2011/2012 року склав 8403 особи, з них забезпечені першим робочим місцем 7296 особи – практично 87%.

З решти: 616 вступили до вищих навчальних закладів I – IV рівня акредитації та продовжують навчання, 207 призвано на строкову службу до Збройних силУкраїни, 32 звернулися в Центр зайнятості та 284 – не працевлаштовано за станом здоров'я.

Теги