Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Можливості Харківського регіону як ніколи великі

Можливості Харківського регіону як ніколи великі

В смт Вільшани Дергачівського району Харківської області відбулась зустріч голови Харківської ОДА Михайла Добкіна з жителями селища. На зустрічі були присутні перший заступник голови обласної ради Олена Олешко, голова Дергачівської райдержадміністрації Віталій Алексейчук і керівники селищної ради. В ході зустрічі були розглянуті перспективи та особливості економічного розвитку України та Харківської області. Михайло Добкін відзначив, що Харківська область - один з головних регіонів України, необхідних для успішного економічного розвитку нашої країни.

«Завдяки тримільйонної громаді ми в минулому році почали відроджувати славні традиції нашого регіону, які були закладені ще при Олександрі Масельському, - підкреслив голова Харківської обладміністрації, - і кожен новий керівник повинен утримати позиції, завойовані його попередником. Амбіції у нашого регіону першостоличні, а можливості - як ніколи великі. Зокрема, ми досягли єднання всіх гілок влади. Ми всі зараз команда однодумців, і ми готові тримати відповідь за все, що відбувається у нас в регіоні».

Михайло Добкін відповів на запитання мешканців селища про будівництво та ремонт доріг, розповів про медичну реформу, тарифи на житлово-комунальні послуги та вручив мешканцям селища державні акти на землю. 

У ході зустрічі голова ХОДА вручив почесні грамоти Харківської облдержадміністрації та Харківської обласної ради керівнику селищної ради та директору Будинку культури.