Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Всеукраїнська спартакіада працівників управлінь АПК стане щорічною

Всеукраїнська спартакіада працівників управлінь АПК стане щорічною

Минулими вихідними у Вінниці команда Харківської області взяла участь у I Всеукраїнській спартакіаді серед працівників Головних управлінь, Департаментів агропромислового розвитку облдержадміністрацій та управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрацій.  За підсумками змагань харків’яни посіли 12 загальнокомандне місце серед 24 регіонів України, виборовши Грамоту за активну участь у спартакіаді.

Організаторами заходу стали Міністерство аграрної політики та продовольства України, Державна служба молоді та спорту України та Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» АПК України. Управлінці випробували свої сили у 6 видах спорту (волейбол, міні-футбол, настільний теніс, гирьовий спорт, шашки та перетягування канату).

Підбиваючи підсумки спортивного свята і організатори, і учасники висловили сподівання, що спартакіада працівників Головних управлінь, Департаментів агропромислового розвитку облдержадміністрацій та управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрацій стане традиційним щорічним форумом.