Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

П’яти жителям регіону вручені відзнаки «Почесний громадянин Харківської області»

П’яти жителям регіону вручені відзнаки «Почесний громадянин Харківської області»

Сьогодні у ході урочистостей з нагоди Дня Харківської області голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов та Харківський міський голова Геннадій Кернес вручили посвідчення «Почесний громадянин Харківської області».

На знак великої поваги, за вагомий внесок у розвиток Харківської області та піднесення її авторитету на державному та на міжнародному рівнях, обласна рада присвоїла звання «Почесний громадянин Харківської області»:

- голові Харківської облдержадміністрації у 1996-2000 роках, Надзвичайному і Повноважному Послу України у Республіці Казахстан Олегу Дьоміну;
- голові Харківської обласної виборчої комісії Олександру Русанову;
- судді вищого кваліфікаційного класу у відставці; першому віце-президенту – виконавчому директору Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області; депутату Харківської обласної ради V, VI скликань Миколі Тітову;
- почесному ректору Харківської медичної академії післядипломної освіти Миколі Хвисюку;
- віце-президенту ПАТ «Східно-український банк «ГРАНТ» Юрію Шрамку.

«Я не можу не сказати того, що завжди відчуваю, коли буваю в інших містах України та за кордоном, що, мабуть, найпочесніше звання - це бути просто харків’янином. Де ти зустрічаєш харків’ян, ти бачиш, що це видатні люди, що це ті люди, які відбулися і з честю несуть це звання в світі. Тому я безмежно щасливий, що свого часу став харків’янином. Я хочу подякувати всім тим поколінням, які зробили нашу Харківську область такою значною в історії не тільки України, а й всього світу», - сказав Олег Дьомін.