Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін закликав опозиційних політиків до конструктивної роботи

Михайло Добкін закликав опозиційних політиків до конструктивної роботи

Сьогодні в ході сесії Харківської обласної ради голова ХОДА Михайло Добкін звернувся до депутатів від опозиційних сил із закликом до конструктивної роботи на благо всього регіону. За його словами, скарги і скандальні заяви деяких опозиційних політиків про тиск і утиски з боку влади не тільки не мають під собою жодних підстав, але і негативно впливають на імідж області. «Харківщина посідає особливе місце в історії нашої країни. Ми подарували світу дуже багато талановитих науковців, спортсменів, письменників, поетів і просто людей робітничих професій, які кожен на своєму місці щодня творили і творять свій трудовий подвиг. Я думаю, що можна віднести до числа тих, хто кує славу нашої рідної області, і політиків, але тільки тих, хто готовий працювати конструктивно. Я постійно чую з цієї трибуни, яка надана будь-якому опозиціонеру для виступу у прямому ефірі на всю Харківську область, про якісь утиски опозиції. Але щоб говорити про це, потрібні серйозні аргументи, тому що жити чутками – це не дуже конструктивно. Тим не менш, якщо у вас є крім слів ще й якісь пропозиції, ми готові їх вислухати і винести на розгляд обласної ради», – підкреслив глава області.

Також Михайло Добкін подякував за роботу депутатам обласної ради, які докладають максимум зусиль для розвитку Харківщини.

«Я абсолютно впевнений – переважна більшість представників різних політичних сил, що знаходяться в цьому залі, зробили все від них залежне, щоб колишній авторитет Харківського регіону був відроджений. Сьогодні Харківська область крок за кроком повертає свої позиції лідера за багатьма напрямками. Я щиро вдячний усім вам за конструктивну роботу», – сказав він.

Теги