Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Тваринництво Харківської області отримало 15 дипломів різних ступенів на виставці «Агро-2012»

Тваринництво Харківської області отримало 15 дипломів різних ступенів на виставці «Агро-2012»

Племінні заводи Харківської області брали активну участь в XXІV Міжнародній агропромисловій виставці «Агро-2012», де представляли племінне поголів'я великої рогатої худоби, овець та птиці. Про це повідомив в ефірі програми обласного радіо «Ранковий ексклюзив» директор Департаменту агропромислового розвитку ХОДА Віталій Панов. «За результатами виставки всі племінні господарства, які експонували тварин, були відзначені Подякою Міністерства аграрної політики та продовольства України «За сумлінну працю та трудові досягнення». За результатами оцінки експертної комісії Міністерства аграрної політики та продовольства України, експонована племінна худоба та птах нашої області отримали 15 дипломів різних ступенів», – заявив він.

Племінні заводи Харківської області брали активну участь в XXІV Міжнародній агропромисловій виставці «Агро-2012», де представляли племінне поголів'я великої рогатої худоби, овець та птиці. Про це повідомив в ефірі програми обласного радіо «Ранковий ексклюзив» директор Департаменту агропромислового розвитку ХОДА Віталій Панов.

«За результатами виставки всі племінні господарства, які експонували тварин, були відзначені Подякою Міністерства аграрної політики та продовольства України «За сумлінну працю та трудові досягнення». За результатами оцінки експертної комісії Міністерства аграрної політики та продовольства України, експонована племінна худоба та птах нашої області отримали 15 дипломів різних ступенів», – заявив він.