Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін зустрівся з представниками регіональних ЗМІ

Михайло Добкін зустрівся з представниками регіональних ЗМІ

Сьогодні голова ХОДА Михайло Добкін у ході традиційної зустрічі з представниками харківських ЗМІ «Чай з губернатором» обговорив з журналістами найбільш актуальні для регіону теми. Зокрема, глава області розповів про підготовку регіону до зими, а також про роботу, яка ведеться на Харківщині для забезпечення демократичних і прозорих виборів. Крім цього Михайло Добкін поділився з журналістами своїми думками про святкування Дня Харківської області, який Харківщина відзначить 19 вересня.

«День області для нас непросте свято. Це день, коли ми можемо підбити певні підсумки роботи тримільйонної громади. Дуже приємно відзначити, що велика група харків'ян Указом Президента представлена ​​до високих державних нагород. Це сьогодні не зовсім звичайна ситуація, тому що підхід до нагородження дуже виборчий, оскільки за попередні роки була знівельована роль державної нагороди, і для того, щоб відродити повагу до нагороджених і самого процесу, від імені держави Президент заохочує найзаслуженіших, найвидатніших людей.

Цього разу велика кількість наших земляків отримає високі звання, ордени, медалі. Своєю працею вони свого часу добивалися слави для нашого регіону і відродження наших колишніх традицій. Таким великим представництвом серед нагороджених вони показують сьогоднішню роль Харківщини в сучасній історії України», - підкреслив Михайло Добкін.