Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Валентин Дулуб привітав рятувальників Харківщини з професійним святом

Валентин Дулуб привітав рятувальників Харківщини з професійним святом

Сьогодні в будівлі Харківської обласної філармонії відбулися урочистості з нагоди Дня рятівника. У заході взяли участь перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб, заступник Харківського міського голови Ігор Терехов, начальник Головного управління МНС України в Харківській області Павло Одарюк та начальник Гостехногенбезпеки в Харківській області Олександр Ломанов. Валентин Дулуб привітав рятувальників Харківщини з професійним святом та вручив почесні нагороди Харківської облдержадміністрації та Харківської облради.

«Від імені голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна хочу привітати всіх вас з цією чудовою датою, святом тих, хто завжди прийде на допомогу, Днем рятівника. Я можу згадати випадок в Змієві, коли згоріла електропідстанція і без світла залишилися 7 населених пунктів. Першими, хто прийшов на допомогу, були ви. При усуненні наслідків витоку газу в Богодухівському районі ви разом з газовиками при 30 градусах морозу працювали над ліквідацією найсерйознішої аварії, яка могла б мати далекосяжні наслідки. Люди можуть йти працювати в службу надзвичайних ситуацій тільки за покликанням, коли душею і тілом відчувають, що це їхня справа, що вони хочуть цим займатися і готові, якщо потрібно, пожертвувати своїм здоров'ям і навіть життям. Величезне спасибі вам за те, що ви в житті вибрали саме цей шлях, віддані своїй роботі та робите все, щоб підтвердити високе звання рятівника», – підкреслив перший заступник губернатора.

У своїй вітальній промові Павло Одарюк нагадав співробітникам усіх підрозділів МНС про їхній професійний обов'язок і висловив подяку голові Харківської облдержадміністрації Михайлу Добкіну, Харківському міському голові Геннадію Кернесу, першому заступнику губернатора Валентин Дулуб за своєчасну допомогу та плідну співпрацю.

Теги