Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Керівництво Харківщини підпише Меморандум про співпрацю з інвестиційною компанією «SigmaBleyzer»

Керівництво Харківщини підпише Меморандум про співпрацю з інвестиційною компанією «SigmaBleyzer»

Сьогодні голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін зустрівся з керівником інвестиційної компанії «SigmaBleyzer» Майклом Блейзером. На зустрічі також були присутні голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, заступник голови ХОДА Юрій Сапронов. У ході зустрічі були обговорені можливості подальшої співпраці Харківської області з інвестиційною компанією, яка успішно працює в Україні. Губернатор Харківщини звернувся до гостя з такою пропозицією: «Було б непогано, якби ми склали протокол про наміри або підготували Меморандум щодо реалізації тих проектів, які є у ваших планах, і просто намітили б для себе в якому напрямку рухатися, які проекти ми будемо реалізовувати. Ми б узяли на себе частину організаційних питань, в тому числі і якихось зобов'язань для реалізації проектів. Я думаю, що це було б корисно».

«Я повністю підтримую вашу пропозицію щодо підписання Меморандуму про співпрацю. Давайте продумаємо функціональні обов'язки з обох сторін і поступово будемо реалізовувати інвестиційні проекти», - відповів керівник інвестиційної компанії «SigmaBleyzer» Майкл Блейзер.

Крім цього, була досягнута домовленість про те, що інвестиційна компанія «SigmaBleyzer» буде надавати консультації і надавати допомогу при експертній оцінці проектів, які будуть реалізовуватися за допомогою регіонального інвестиційного фонду.