Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Місця встановлення пунктів обігріву мають бути визначені до початку холодів

Місця встановлення пунктів обігріву мають бути визначені до початку холодів

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін звернув увагу керівників РДА та міст обласного значення на необхідність визначення місць та підготовки усіх необхідних матеріалів для створення пунктів обігріву в кожному районі Харківської області. Це він заявив сьогодні в ході засідання обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об'єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2012/2013 років. За словами губернатора, в минулому році ця робота була проведена в області максимально ефективно, і в цьому році необхідно провести її на тому ж рівні.

«Минулого року ми пережили кілька неприємних аварій в Зміївському районі, коли через украдений трансформатор нам довелося в 30-градусний мороз розгортати пункт обігріву. Завдяки гарній організації працювали всі відмінно, тому що кожен знав, що йому робити. Я хочу звернутися до голів РДА, керівників міст та інших населених пунктів: ми повинні до настання холодів знати, де будуть встановлюватися пункти обігріву, та інформувати населення, щоб мати можливість у разі аварійної ситуації розгорнути табір і надати всю необхідну допомогу», – підкреслив він.

Також голова області звернув увагу на необхідність співпраці з організаціями Міністерства оборони – в області знаходиться багато військових складів, які можуть надати допомогу в забезпеченні пунктів обігріву всім необхідним.