Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область має бути повністю готова до опалювального сезону до 1 жовтня

Харківська область має бути повністю готова до опалювального сезону до 1 жовтня

Відбулася всеукраїнська селекторна нарада під головуванням Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолія Близнюка. Від Харківської області участь у нараді взяли перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб, начальники управлінь ХОДА, керівники підприємств ЖКГ, голови райдержадміністрацій та мери міст обласного значення. В ході наради були розглянуті питання підготовки до опалювального періоду 2012-2013 років, установки приладів обліку, компенсації різниці в тарифах, виконання програми «Питна вода», придбання житла інвалідам війни, передачі гуртожитків у комунальну власність, іпотечного кредитування для будівництва доступного житла та створення ОСББ.

Міністр звернув увагу на стан виконання загальнодержавних програм у сфері ЖКГ і зауважив, що хоча по ряду з них спостерігається непогана динаміка, але необхідно продовжувати роботу в усіх напрямках.

У свою чергу Валентин Дулуб підкреслив, що питання створення ОСББ, встановлення лічильників і передачі гуртожитків у комунальну власність дуже важливі для сфери ЖКГ Харківської області, і одним з найбільш значущих на даний момент є питання підготовки до нового опалювального сезону.

«Харківська область має бути повністю готова до опалювального сезону до 1 жовтня. Все у нас має бути нормально, всі котельні повинні почати роботу без запізнення», – зауважив перший заступник губернатора.

Теги